Srpski tandem za svetsku medalju u stonom tenisu

Borba za svetsku medalju – Stonoteniseri Srbije sa invaliditetom nastupaju na Svetskom prvenstvu u Bratislavi na kom je 260 takmičara iz 35 zemalja

REPREZENTACIJA Srbije u konkurenciji stonotenisera sa invaliditetom otputovala je u Bratislavu, gde će od 17. do 21. maja nastupiti na Svetskom prvenstvu koje se uz učešće 260 takmičara iz 35 zemalja održava prvi put samo u ekipnom delu.

Selektor Zlatko Kesler opredelio se za dve ženske i dve muške ekipe: u klasi „T 4-5“, Borislava Perić-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić, u klasi „T-3“, Ana Prvulović i Sanja Mijatović. Mitar Palikuća, Darko Babić i Budimir Malešić takmičiće se u klasi „T-5“, a Goran Perlić, Boris Stojiljković i Vladan Petković u klasi „T-2“. Uz takmičare su i treneri, Lazar Kurteš, Slađana Krsmanović i Svetislav Dimitrijević.

– Računamo na jednu svetsku medalju, s obzirom na to da Borislava i Nada brane ekipnu titulu šampiona sa prošlog Svetskog prvenstva. Takođe, nadamo se bar još jednom odličju, jer obe muške ekipe imaju šansu da se plasiraju u četvrtfinale – kaže selektor Kesler.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: