Brutalno patosirao protivnika – Rade Opačić izveo možda i nokaut godine u K1 *Čim je surovim hajkikom patosirao domaćeg borca, publika je počela da vrišti i da se hvata za glavuSrpski K1 borac Rade Opačić ponovo je demonstrirao svoju snagu i pokazao zašto važi za jednog od najboljih mladih boraca ovog sporta. On se proteklog vikenda borio u Pragu protiv prekaljenog borca Ondreja Hutnika, koji je pred borbu možda i smatran favoritom.

Međutim, Srbin je odmah od starta stavio rivalu iz Češke do znanja da mu ni domaći teren neće pomoći u borbi sa njim. Krenuo je silovito i već u prvoj rundi posle brutalnog hajkika, kojim je pogodio Hutnika u glavu, borba je bila završena.

Čeh je pao kao sveća na patos, a sudija je brzo prekinuo brojanje kada je video da je zapravo onesvešćen, pa su u ring utrčali i lekari i članovi Hutnikovog tima, te su ga oborili na bok i izvadili mu jezik, da slučajno ne bi došlo do gušenja.

Ipak, na svu sreću, brzo se pridigao i došao sebi, a tom prilikom ga je i Opačić pozdravio kada je prišao da vidi da li je sve u redu sa njegovim protivnikom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor i foto Telegraf

Ostavi komentar

Translate »