Srbin Vukadin najbolji igrač Češke

Vukadin Vukadinović iz Zlina izabran za najboljeg igrača prvog dela sezone

Vukadin Vukadinović pamtiće dugo 2016. godinu. Ofanzivni vezista Zlina je dobio veliko priznanje. Treneri češke lige izabrali su ga za najboljeg igrača prvog dela sezone.

Pored toga veliki broj evropskih klubova iz Španije, Italije, Nemačke i Holandije je pokazao interesovanje za njega, tako da bi već u januarskom prelaznom roku mogao da promeni sredinu.

– Veliko je priznanje nagrada trener, to je znak da je ono što sam uradio u prethodnih godinu dana vredno truda i rada. Biće ovo motiv da pružam još bolje partije. Ne zadovoljavam se trenutnim uspehom želi da napredujem iz dana u dan. Upravo me je to i dovelo ovde gde jesam – rekao je Vukadin Vukadinović.

Postoji li mogućnost da u januaru napustite Zlin, jer je nekoliko klubova iz Italije, Španije i Nemačke pokazalo interesovanje?

 – Trenutno sam na odmoru i o tome ne razmišljam. Drago mi je da postoji interesovanje klubova. Neću žuriti nigde već ću dobro razmiliti. Voleo bih da ostabem do kraja sezone u zlinu, ali mnogo toga će zavisiti i od ponuda koje budu stigle u klub. Verujem da ćemo pronaći najbolje rešenje.

Kakve su šanse Zlina da se uključi u borbu za titulu?

 – Odigrali smo odlično prvi deo sezone. Pokazali smo da je kolektiv naše najjače oružje. Igramo već dugo zajedno. Jako je teško da možemo da se uključimo u borbu za titulu. Nama je najbitnije da smo osvojili već dovoljan broj bodova koji nam garantuje opstanak u elitnom društvu – rekao je Vukadinović.

Devet asistencija u polusezoni upisao je Vukadin i postigao četiri gola.

Miljan će na proleće proraditi

Miljan Vukadinović, mlađi brat Vukadina, igra u Mlada Boleslav, ali jesenas nije dobio pravu priliku.

 – Verujem da će Miljan proraditi na proleće i da će pokazati talenat koji poseduje. Odlično je radio u prethodnih godinu dana i mislim da će se taj trud koji je uložio vratiti.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: