Србија против САД без Ђоковића, Троицког и Крајиновића

Селектор Дејвис куп селекције Србије Ненад Зимоњић објавио је списак играча за дуел првог кола Светске групе против САД на којем нема тројице најбољих тенисера – Новака Ђоковића, Виктора Троицког и Филипа Крајиновића. Квери и Изнер предводе Американце.

ИЗВОР

Дуел између Србије и САД игра се од 2. до 4. фебруара у Нишу, а селектор Дејвис куп селекције Србије Ненад Зимоњић саопштио је имена петорице играча на које рачуна.

Репрезентацију Србије у дуелу са селекцијом САД представљаће Душан Лајовић који је на 75. месту АТП листе, Ласло Ђере који је на 85, Никола Милојевић на 176, Пеђа Крстин на 232 и Миљан Зекић на 297.

Селектор селекције САД Џим Куријер саопштио је састав тима за меч против Србије на којем су искусни асови Сем Квери и Џон Изнер. Поред Кверија, тренутно 62. на свету и Изнера, који је 16. на АТП листи, у саставу су Рајан Харисон (45. играч света) и Стив Џонсон (48. на листи).

Све до један сат пре почетка жреба, који је заказан за 1. 2. 2018. године, савезни капитени оба тима имају право промене два играча на која рачунају у мечу Србија – САД.

RTCG

Од 2018. у Дејвис куп такмичењу уведено је ново правило да уместо досадашња четири играча, тим броји пет играча који могу бити жребани и који могу играти меч.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: