Spavaš li mirno, Džejmi Karageru? Srbi uzvraćaju udarac!

Posle najnovijih izjava koje je nekadašnji fudbaler Liverpula izrekao na račun našeg reprezentativca Aleksandra Kolarova, oštro su reagovala dvojica naših igrača!
Podsetimo, posle prvog ovosezonskog poraza Mančester Sitija u Premijer ligi i kiksa našeg Aleksandra Kolarova, u ostrvskim medijima se oglasio Džejmi Karager koji je posebno oštar bio prema srpskom reprezentativcu, nazvavši ga “pozerom“.

Opširnije o tome čitajte OVDE, a jučerašnje okupljanje našeg nacionalnog tima bilo je i prilika da pojedine kolege Aleksandra Kolarova iz reprezentacije Srbije stanu u odbranu svog saigrača.

Učinili su to golman Vladimir Stojković i “najskluplji srpski fudbaler“ Nikola Maksimović, čije izjave je tim povodom preneo “Alo“.

Stojković je bio prilično efektan, u par rečenica je žestoko replicirao Karageru.

“To je mišljenje Džejmija Karagera. Svako ima pravo da priča šta hoće. Psi laju, a karavani prolaze“, poručio je Stojke.

Nikola Maksimović je podsetio Karagera da je i sam bio fudbaler, da ne bi trebalo da daje takve izjave, kao i da je Kolarov od početka sezone igrao sjajno na poziciji štopera u Mančester Sitiju. A onda je poentirao…

“Te izjave su mnogo glupe i to je za smeh. Tako nešto reći za igrača koji je ikona u Mančester Sitiju je pregrubo. Isti taj Karager je imao mnogo grešaka u karijeri“, zaključio je Maksimović.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: