Predsednik FSS Slaviša Kokeza odbio je danas na saslušanju u SBPOK poligrafsko ispitivanje * Kokeza čak nije hteo da odgovori ni na pitanje o pripremi ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Kokezi je danas tokom saslušanja u prostorijama SBPOK ponuđeno da na detektoru laži otkloni sumnje da ima veze sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka, odnosno da je prema navodima nekih saslušanih u istrazi učestvovao u nameštanju poslova tom klanu obezbeđenja u klubovima.

Kokeza je, kako saznajemo, odbio da na ova pitanja odgovara na poligrafu. Nakon toga operativci su mu ponudili da na detektoru laži odgovori na pitanje u vezi sa pripremama za ubistvo visokog državnog funkcionera, odnosno predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja, odgovorio je da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanović.

Kokeza je negirao i da se poznaje sa kriminalcem Darkom Elezom koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje dokazi da se sa njim sastao više od 10 puta.

Kokeza je pušten iz policije, ali je i dalje pod istragom.

Ostavi komentar

Translate »