Sivić objasnio zašto više nije selektor mlade reprezentacije Srbije!

Doskorašnji selektor mlade reprezentacije zbog privatnih razloga napustio kormilo Orlića

Mnogi su bili iznenađeni posle informacije da je Fudbalski savez Srbije raskinuo saradnju sa Tomislavom Sivićem, iako je kao selektor mlade reprezentacije Srbije obezbedio plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Ipak, posle saopštenja iz Stare Pazove, saznajemo nove detalje o razlazu, a to je da su Tomislav Sivić i FSS sporazumno raskinuli ugovor o saradnji i to na inicijativu i prema želji gospodina Sivića koji tako svojevoljno odlazi sa mesta selektora mlade reprezentacije zbog privatnih razloga.

– Teška srca ali čistog obraza i uzdignuta čela, uz zahvalnost prošlom i sadašnjem rukovodstvu FSS, saradnicima u stručnom štabu i igračima, rastajem se s mladom reprezentacijom. Hvala i selektoru “A” reprezentacije Slavoljubu Muslinu i koordinatoru Vladimiru Petroviću na zaista dobroj saradnji i razumevanju.

  • Želim svom nasledniku da tortu koju smo napravili plasmanom na Evropsko prvenstvo ukrasi medaljom u Poljskoj. Na kraju želim da naglasim da je moja odluka motivisana isključivo privatnim razlozima – rekao je Tomislav Sivić.

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević zahvalio se Siviću na ostvarenom rezultatu i poželeo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

– Sivić nas je iznenadio svojom odlukom. Zaista nismo očekivali da će se odlučiti na ovakav potez u ovom trenutku. Nadam se da će u svom daljem radu imati mnogo uspeha. I ja mu to želim od srca. Hvala mu na svemu što je postigao kao selektor mlade reprezentacije. Pred nama je sada zadatak da izaberemo selektora reprezentacije od koje očekujemo da ostvari zapažen rezultat na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, ali s obzirom na okolnosti dobro ćemo da razmislimo kako bi doneli pravu odluku – istakao je sportski direktor FS Srbije Goran Bunjevčević.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: