Sergej o reprezentaciji, Laciju, ponudama, Mundijalu, Muslinu

Sergej Milinković Savić pričao o reprezentaciji, Laciju, milionskim ponudama, Mundijalu, a o Muslinu…

Srpski fudbaler koji je obeležio 2017. godinu dao je novogodišnji intervju za Novosti u kojem se dotakao mnogih tema.

Sergej Milinković Savić bio je jedan od igrača koji je obeležio 2017. godinu! Igrama za Lacio zaludeo je čitavu Evropu, a izazvao je i pravi fudbalski zemljotres u Srbiji, jer je bio glavni kamen spoticanja između predsednika FSS-a Slaviše Kokeze i Slavoljuba Muslina, zbog čega je na kraju i promenjen selektor reprezentacije.

Milinković Savić je u razgovoru za novogodišnji trobroj Novosti pričao o tome kakav osećaj kod njega budi igranje u reprezentaciji, osvrnuo se na ambicije za Svetsko prvenstvo u Rusiji i ponudama o kojima bruje svetski mediji koje se kreću i do 170 miliona evra.

Jedino nije želeo da komentariše odnos sa Slavoljubom Muslinom i njegovu odluku da ga ne zove u reprezentaciju.

– Sa selekcijom do 19 godina sam postao šampion Evrope, a sa omladinskom reprezentacijom osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu. To su nezaboravni trenuci u karijeri jednog fudbalera. Na poseban način me ispunjava igranje u dresu Srbije. To je poseban izazov i čast za svakog igrača. Ubeđen sam da ću i sa A reprezentacijom da dočekam dobre rezultate – rekao je Sergej koji je kod novog selektora Krstajića debitovao za Orlove i osvrnuo i na predstojeće Svetsko prvenstvo.

– Prvi cilj nam je da prođemo grupu. Posebno se radujem utakmici sa Brazilom, jer sam sa ovom selekcijom igrao u finalu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu. Dueli sa njima su uvek poseban događaj – istakao je fudbaler Lacija, koji se osvrnuo i na igre za svoj klub, koje su naterale evropske velikane da spremaju rekordne ponude.

– Trenutno sam fokusiran na igre u Laciju. Ove sezone je italijanska Serija A značajno popravila svoj kvalitet. Najbolji dokaz za to je činjenica da su svi italijanski klubovi i dalje u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

– U klubu imamo jasan cilj ispred sebe. To je plasman najmanje na 4. poziciju jer će sledeće sezone Serija A imati četiri rpedstavnika u Ligi šampiona. Ne razmišljam o odlasku iz Lacija, trenutno mi je mnogo lepo u Rimu – istakao je Milinković Savić.

Izvor i foto Telegraf

 

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: