Play Volley kamp – Evropa uči da igra odbojku u Ivanjici

Play Volley – tamo gde se uči dobra odbojka. Veliko interesovanje širom Starog kontinenta za kamp koji organizuju Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić

Dobar glas se daleko čuje, pa je tako odbojkaški kamp Play Volley koji je počeo sa radom prošle godine u organizaciji proslavljenih srpskih reprezentativaca Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića privukao pažnju talentovanih klinaca, ali i njihovih klubova širom Evrope.

Ove godine Play Volley kamp održava se na istom mestu, u Ivanjici, sa bazom u hotelu Park, a novost je da je Peruđa, najbolji italijanski klub, uspostavila saradnju s kampom. Dakle, Play Volley je zvanični kamp za pripremanje i usavršavanje svih mlađih selekcija šampiona Italije.

„Priča koju smo pokrenuli 2016. godine Nikola (Rosić) i ja, onako iz srca, u nameri da prenesemo znanje i iskustvo mladim odbojkašicama i odbojkašima, iskreno ću reći, prerasla je naša očekivanja. Veoma pozitivni utisci svih polaznika od prošlog leta brzo su se raširili, pa je za 2017. veliko interesovanje ne samo iz Srbije, već iz cele Evrope, s obzirom na to da smo i prve godine imali dosta dece iz drugih zemalja. A činjenica da je Peruđa naš kamp proglasila zvaničnim za svoje mlađe kategorije velika je stvar ne samo za nas, već i za Ivanjicu i srpsku odbojku. Ako bih morao da uporedim, to bi bilo kao kad bi Real Madrid, Barselona, Čelsi, Mančester Junajted… nekim fudbalski kamp u Srbiji „uzeli“ za svoj zvanični“, presrećan je Aleksandar Atanasijević razvojem situacije.

Atanasijević i Rosić s prošlogodišnjim polaznicima kampa

ATANASIJEVIĆ I ROSIĆ S PROŠLOGODIŠNJIM POLAZNICIMA KAMPA

Ivanjica će ovog leta biti prepuna odbojkaških nada od 13. jula do 3. avgusta, a Nikola Rosić, osvajač brojnih medalja u dresu Srbije kaže da ih brojne pohvale kao organizatore teraju da budu još bolji.

„Naši polaznici će imati vrhunske uslove za trening, ali se mnogo pažnje posvećuje i aktivnostima van terena za koje Bata (Atanasijević) i ja iz ličnog iskustva najbolje znamo da su podjednako bitne. Ceo tim stručnjaka brinuće se o pripremi za treninge, oporavku, pravilnoj ishrani, a ono što je prošle godine obeležilo kamp je sjajno druženje, i sigurni smo da će to postati zaštitni znak Play Volley kampa“, kaže Nikola Rosić.

Play Volley kamp se održava u Ivanjici od 13. jula do 3. avgusta.

Izvor i foto Mozzartsport

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: