Pet igrača Crno belih završilo na infuziji nakon meča u Dubrovniku

Crno beli tražili medicinsku pomoć u Dubrovniku.

Partizan je ubedljivo poražen u Dubrovniku u sedmom kolu Lige šampiona. U noći između srede i četvrtka stigla je informacija da je nekoliko vaterpolista aktuelnog šampiona Srbije zatražilo medicinsku pomoć nakon meča sa Jugom.

– Bili smo u hitnoj pomoći, primio sam dve infuzije. Izgleda da nas je neki virus „uhvatio” – javio se mladi centar crno belih, Đorđe Lazić, dvostruki strelac u porazu na Gružu.

Crno-beli su se u Beograd vratili juče popodne, a informaciju je potvrdio i trener Zoran Milenković.

– Pre utakmice smo imali jednog bolesnog igrača a posle još petoricu koji su primljeni i zbrinuti u hitnoj službi u Dubrovniku. Zahvaljujem se na pomoći Vaterpolo klubu Jug u zbrinjavanju naših igrača.

O samom meču, mladi stručnjak je rekao:

– Posle senzacionalne pobede nosioca svih klupskih trofeja u Regionalnoj ligi, u sredu nismo uspeli da rezultatski pariramo Jugu u meču Lige šampiona. Na ubedljivu pobedu je pre svega uticala izuzetno agresivna igra domaćih igrača od početka do kraja meča i nesporna ogromna razlika u kvalitetu dve ekipe.

Naš tim je bio ravnopravan u prvoj deonici.

– Uspeli smo da kontrolišemo odbranu do 4:3 a zatim do kraja prve i u prvoj polovini druge četvrtine Jug je napravio nedostižnu razliku.

Za Partizan ovaj poraz rezultatski nije bolan.

Iz ove utakmice nosimo ogromno iskustvo što i jeste naš cilj u Ligi šampiona. Okrećemo se sledećem meču Regionalne lige sa Primorjem koji igramo u subotu. Videćemo u kom sastavu ćemo nastupiti u toj utakmici s obzirom na zdravstvene probleme koji su nas zadesili u Dubrovniku – zaključio je Milenković.

Izvor i foto: Sportski žurnal

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: