Peruničić: Sajam sporta sve bolji, očekujem rekordnu posetu

BEOGRAD – Državni sekretar za sport Predrag Peruničić izjavio je danas da je predstojeći Sajam sporta, peti po redu, postao tradicionalna manifestacija koja je iz godine u godinu bolja i da se nada rekordnoj poseti.

Peruničić je na konferenciji za medije u Geozavodu rekao da će se tokom tri dana trajanja najvećeg sportskog događaja u 2016. godini u Beogradu, na jednom mestu okupiti svi sportski savez, kao i da će se posetiocima pored vrhunskih sportista predstaviti i treneri, lekari i stručnjaci od kojih će moći da dobiju korisne savete.

„Za učešće na ovogodišnjem Sajmu prijavilo se 86 granskih sportskih saveza, devet sportskih udruženja i 40 teritorijalnih sportskih saveza. Prošlogodišnji Sajam posetilo je oko 60.000 ljubitelja sporta, a ove godine očekujem još veći broj posetilaca“, istakao je Peruničić.

On je naglasio da se uspešna sportska godina privodi kraju i da ulazimo u, kako se nada još bolju i uspešniju 2017. godinu, kao i da je veoma ponosan na naše sportiste koji su postigli su ogroman uspeh i doneli veliki broj medalja, što pokazuje da je Ministarstvo pametno ulagalo sredstva.

Konferenciji za medije prisustvovali su i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić i direktor sektora za odnose s javnošću i komunikacije „Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora“ Dragan Lupšić.

Sajam sporta pod sloganom „Sport je zakon“, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u organizaciji Sportskog saveza Srbije odrzazće se od 25. do 27. novembra u Hali 1 i Hali 1a Beogradskog sajma, a ulaz je besplatan.

Foto MOS

Izvor

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: