Instagram/Printscreen
Aleksandar Pavlović se odlučio za reprezentaciju Nemačke i biće deo ove selekcije na predstojećem Evropskom prvenstvu koje se održava u toj državi.

Fudbaler veznog reda minhenskog Bajerna, koji ima srpske korene, otkrio je kako je dobio poziv Pancera za EURO 2024 i da je to bilo na neobičnom mestu.

– Saznao sam to jutro preko Vocap poruke od Julijana Nagelsmana. Bio sam u tom trenutku u đakuziju. Puls mi je momentalno skočio, bio sam jako srećan, odmah sam pozvao porodicu i menadžere. Bila je to jedna od najlepših poruka koju sam dobio u životu – rekao je Pavlović za „Bild”.

Mladi fudbaler se nada da će dobiti priliku da igra.

– Ja sam pravi timski igrač. Daću sve od sebe na svakom treningu, a naravno da se nadam da ću dobiti i priliku da odigram koji minut.

Za sada nije poznat konačan spisak Nemačke, pošto će sa istog morati da otpadne jedno ime do sedmog dana juna.

– Nadam se i pretpostavljam da ću ipak biti na prvenstvu.

Pavlović je nedavno igrao za Bajern Minhen protiv Real Madrida i za taj duel ističe da je njegova najveća utakmica do sada.

– Oduvek sam sanjao, još kada sam bio dečak, da igram u Bajernovom dresu na stadionu Bernabeu. To je ludo. Ali, bio sam potpuno miran pre utakmice. Želeo sam da budem hrabar i da igram svoju igru. Bez obzira na protivnika, samo da ostanem veran sebi – zaključio je Pavlović.

Sport.org.rs/Sportal/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »