Metalurg želi pojačanje – Ekipa Partizana će trenirati samo u Beogradu na stadionu crno-belih u Humskoj i Košutnjaku i to bez odsutnog trenera Nenada Maskića

Crno-beli rukometaši su počeli pripreme za narednu sezonu, u odsustvu trenera Nenada Maksića, koji je na pripremama kadetske reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Gruziji (Tbilisi, 8-20. avgust), prvi deo priprema će odraditi dobro znano lice Miloš Mitrović, kondicioni trener iz šampionskih dana.

Zajedno sa Maksićem u kadetskoj selekciji su TrnavacMilenkovićIvanovićMikić i Maksić, pa će i oni propustiti pripreme.

Sa ekipom će posle raditi Bojan Butulija (37), koji se ove godine vratio u Humsku, drugi put u karijeri, odigrao samo dva meča, a onda povredio ligamente kolena.

Bojan se školuje za trenera i plan je da nekada preuzme „upravljačku palicu“, pa će mu ovaj period dobro doći da se spremi za buduća iskušenja.

Kapiten Nemanja Živković je ostao u klubu. Na prozivci su se pojavili i Darko Stevanović(debitant u A reprezentaciji i jedan od nosilaca igre za sledeću sezonu), Dejan Milosavljevkoji treba da bude veoma bitna karika, Stefan Jokić jedan od igrača koji je prošle sezone znatno napredovao…

Pored njih tu su i braća RadivojevićPerovićNikolić… koji treba da pokažu da klub može na njih da se osloni i da pojačaju konkurenciju i kvalitet ekipe. Ekipa će trenirati samo u Beogradu na stadionu crno-belih u Humskoj i Košutnjaku, da bi od 24. do 26. avgusta igrala na međunarodnom turniru u Kanjiži.

U međuvremenu Partizan su napustila dva desna beka, Filip Milutinović se opredelio za nemačku treću ligu, i Aleksandar Stojanović.

Za mladog reprezentativca Nikolu Ivanovića zainteresovan je skopski Metalurg.

Izvor i foto Sportski žurnal

Ostavi komentar

Translate »