Partizan i Dinamo iz Zagreba u trci za talentovanim napadačem!

Nema mira uprava Partizana od kako su fudbaleri spustili zavesu na jesenji deo prvenstva!

Čelnici crno-belih svim silama pokušavaju da ispune želje sportskog sektora na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem i tako dodatno ojačaju tim pred prolećni deo prvenstva. Kao jedan od prioriteta nametnulo se angažovanje napadača! 

Kada je postalo jasno da je Žan Kristov Bajbek sklon povredama, te da je jedina alternativa „golobradi“ Štulić, crno-beli su rešili da na trižište izađu i angažuju pravu „devetku“, ali različitih karakteristika od onih koje poseduje Francuz. Traži se napadač koji je spretan sa loptom i koji podjednako može da igra i na krilu i u samom špicu napada.

Mnogo imena je u opticaju, a poslednjih dana šuška se o Jovu Lukiću iz banjalučkog Borca koji se ove sezone sjajno pokazao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pošto je za crveno-plave postigao deset golova i upisao četiri asistencije.

U trku za potpis 22-godišnjeg napadača uključio se i Dinamo Zagreb čiji su ga skauti pratili tokom većeg dela jeseni, a tu je i Anderleht. Nema sumnje da će Hrvati i Belgijanci biti spremni da plate mnogo više za Lukića, ali Partizan ostaje da se nada da će uspeti da privoli talentovanog napadača.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: