Glasine o tome da se meč između Konora Mekgregora i Majkla Čendlera neće dogoditi ovoga meseca na UFC 303 priredbi poslednjih dana su bile sve glasnije, pa je sve mirisalo na to da će fanovi ostati razočarani. Nažalost, ispostavilo se da se ne radi samo o glasinama, nego da uistinu nešto nije u redu.

Veliki broj navijača nadao se velikom povratku Konora Mekgregora nakon tri godine odsustva iz kaveza, ali danas će biti razočarani jer je meč između Mekgregora i Čendlera zvanično otkazan.

Jako puno ljudi pisalo je o tome proteklih dana, ali tračak nade postojao je jer vest nije bila službena.

Međutim, Arijel Helvani noćas je preneo vest da je Dejna Vajt potvrdio ovu informaciju, a razlog otkazivanja je Konorova povreda.

UFC 303 priredba će se ipak održati, a Aleks Pereira ponovo spasava stvar, jer će on i Jiri Prohaska predvoditi istu, pa će njegova titula u poluteškoj biti ulog. Borba između Džamahala Hila i Karlosa Ulberga se takođe neće dogoditi jer je Hil otkazao nastup, a umesto njega je uskočio Entoni Smit.

Helvani je naveo da će Mekgregor i Čendler da dobije novi datum i to nešto kasnije ove godine. Za sada nije poznato kada će to biti.

sport.org.rs/srbijadanas/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »