Photo: A.K./ATAImages

Ivan Stefanović je novi trener Napretka!

Posle ostavke trenera Vladimira Gaćinovića, sportski direktor Napretka Mladen Dodić saopštio je da će ekipu u plej ofu voditi Branko Savić, nekadašnji defanzivac Partizana i pomoćnik bivšeg trenera.

Konačna odluka kluba je da će Čarapane voditi Ivan Stefanović, te je on novi trener Napretka!

Ivan Stefanović je za saradnike izabrao Ivana Babića, Josipa Projića, Bratislava Punoševca i Aleksandra Božovića i danas je održao prvi trening sa ekipom.

Sa Brankom Savićem i Filipom Jorgićem dogovoren je sporazumni raskid ugovora, a kojima se Napredak zahvalio na saradnji i velikoj posvećenosti, i poželeo mnogo uspeha u nastavku karijere.

Podsetimo, rastanak sa Vladimirom Gaćinovićem i pitanje njegovog naslednika bila je tema konferencije za medije.

Na njoj je govorio sportski direktor Napretka iz Kruševca Mladen Dodić.

-Pomenuću prvu utakmicu protiv IMT-a, kada smo videli emotivnu stranu Vladimira Gaćinovića i ta emocija sve nas u Klubu je „kupila“, kao i njegova posvećenost 24/7. I svi smo mu tada dali bezrezervnu podršku, izjavio je Mladen Dodić.

Vladimir Gaćinović je bio viđen i u narednom šampionatu.

-Četiri kola pre kraja preliminarne faze šampionata imali smo Skupštinu.

-Klub je pokazao koliko ceni rad i rezultate Gaćinovića i igrača. Ponuđen mu je potom novi ugovor i dogovoreni lični uslovi, ostali su detalji oko saradnika.

-Obavili smo razgovore sa dosadašnjim saradnicima Vladimira Gaćinovića i taj stručni štab ostaje da radi. Na čelu tog stručnog štaba biće Branko Savić, koji je takođe iskazao veliku posvećenost, profesionalnost i privrženost Klubu.

Ostavi komentar

Translate »