Od FSS-a Partizanu reflektori, Zvezdi travnata podloga

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije saopštio je da će novčano pomoći Partizanu kako bi reflektori na stadionu u Humskoj bilo prema standardima Evropske fudbalske unije, kao i Crvenoj zvezdi, koja mora da popravi travnatu podlogu na svom stadionu.

Kako se navodi na sajtu FSS, te odluke donete su na današnjoj sednici Izvršnog odbora, kojom je predsedavao predsednik Saveza Slaviša Kokeza.

„Čelni ljudi Fudbalskog saveza doneli su odluku da FSS donacijom pomogne Partizanu kako bi osvetljenje u Humskoj bilo po standardima i zahtevima Uefa, kao i da se izdvoje sredstva koja će pomoći Crvenoj zvezdi da stadion ‘Rajko Mitić’ dobije kvalitetnu travnatu podlogu“, navodi se u saopštenju.

U Sportskom centru u Staroj Pazovi danas je održana četvrta sednica Skupštine FSS.

Skupštini je prisustvovalo 83 delegata, a najvažnija tačka dnevnog reda odnosila se na usvajanje novog Statuta FSS. Posle usvajanja 10 amandmana na predlog Statuta FSS, delegati su ga jednoglasno usvojili.

Kako se navodi, Skupština FSS će po novom Statutu imati manji broj članova, uostalom kao i Izvršni odbor FSS, zbog bolje operativnosti, a novina je da je uvedena i funkcija zamenika predsednika. Usvojen je i novi Poslovnik o radu Skupštine FSS.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: