Novak, Viktor i Nenad zaustavljeni u dublu

Novak Đoković i Viktor Troicki nisu uspeli da izbore plasman u polufinale dubl konkurencije na turniru u Indijan Velsu. Naši najbolji teniseri prtrpeli su poraz sa 2:1 od Južnoafrikanca Ravena Klasena i Amerikanca Radživa Rame

Posle velikog iznenađenja kojim su eliminisali prve nosioce na turniru Francuza Maua i Herbera sa 2:1, Đoković i Troicki nisu uspeli da nastave seriju iznenađenja u igri parova na turniru u Indijan Velcu.

Drugi teniser sveta Novak Đoković i Viktor Troicki sigurno su ušli u meč i prvi set dobili sa 6:3, ali su se šesti nosioci turnira Raven Klasen i Radživ Rama uspešno vratili u drugom setu i sa 6:2 došli do izjednačenja i odlučujućeg super taj-brejk seta.

Klasen i Rama su uspeli da zadrže koncentraciju i ritam kojim su došli do preokreta i odnose pobedu sa 10:6 za plasman u polufinale dubl konkurencije.

U meču koji je igran nešto ranije, i naš treći teniser Nenad Zimonjić u paru sa Australijancem Nikom Kirjosom poražen je sa 2:0 (6:1;6:3) od tandema Lukaša Kubota i Marsela Meloa.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: