Mnogo priča, moraću da mu polomim facu: Ruska UFC zver progovorila o borbi koja se čekala (VIDEO)

Ukoliko Toni Ferguson prihvati borbu, biće to spektakl kakav dosad nije viđen u UFC-u

Jedan od najboljih UFC boraca u lakoj kategoriji, Habib Nurmagomedov, prihvatio je da se bori na UFC 209, koji bi trebalo da se održi 4. marta. Još se ne zna ko će mu biti rival, ali se nagađa da bi to mogao da bude Toni Ferguson. Ruska zver, koja je dosad neporažena, ističe da su ga čelnici UFC-a pozvali i ponudili mu borbu protiv Nurmagomedova, što je on odmah prihvatio.

UFC me je pitao o borbi sa Fergusonom i rekao sam im ”da, želim tu borbu”. Želim da se borim sa Tonijem i svi mi, moj tim i ja čekamo da vidimo kakav će biti njegov odgovor.

Foto: Tanjug/AP

Toni Ferguson; Foto: Tanjug/AP

Mislim da je to najveći nivo borbe u lakoj kategoriji trenutno. UFC nikada nije imao ovakvu borbu, jer je to devet vezanih pobeda, naspram osam vezanih pobeda. To se nikada pre nije dogodilo i mislim da će to biti velika borba. Svako želi da gleda tu borbu i ja želim taj fajt – rekao je Nurmagomedov o borbi sa Fergusonom, a zatim i prozvao svog rivala.

Mislim da je dobar borac, malo više priča i zato želim da mu slomim facu – oštar je bio Nurmagomedov, što možete pogledati u priloženom videu:

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: