Omladinci Brodarca osvojili titulu – Brodarac je šampion omladinske Lige Srbije, pošto dva kola pre kraja ima 11 bodova više od Crvene zvezde. Novi prvak pobedio je u 28. kolu Lokomotovu iz Makiša sa 3:0

Dva kola pre kraja takmičenja u Omladinskoj ligi, Srbija je dobila novog šampiona. Juniori Brodarca ostvarili su istorijski uspeh i iza sebe ostavili najveće klubove srpskog fudbala

Generacija (igrači rođeni 1998. i mlađi) koja je na okupu više od pet godina i koja predstavlja ponos ovog malog kluba sa Starog sajmišta, superiorno je stigla do naslova najbolje omladinske ekipe u državi.

Sastav koji dva puta ubedljivo porazi Partizan, savlada Crvenu zvezdu na njenom terenu, bude bolji od Vojvodine, Napretka, Voždovca, Spartaka…zaslužuje priznanje fudbalske Srbije, istovremeno šalje poruku da dobra organizacija omladinske škole uz neophodan kontinuitet i naravno, znanje kao preduslov, donose datum koji se pamti.

A 13. maj 2017. ostaće zlatnim slovima upisan u istoriju ovog malog, ali ponosnog kluba sa novobeogradske strane savske obale. Brodarac je pobedioLokomotivu3:0i tako i teoretski obezbedio šampionski naslov koji znači izlazak u Evropu i duele u kvalifikacijama za Ligu šampiona mladih timova.

Izvor i foto Novosti

Ostavi komentar

Translate »