Miting ASS i AK Crvena zvezda u potpunosti opravdao očekivanja: Fenomenalni uslovi u dvorani privukli i međunarodne takmičare

Ovaj miting je bio jedan od brojnijih

Poslednji dani godine tradicionalno su rezervisani za atletiku!

Za razliku od prethodnih godina, kada je ovaj događaj bio organizovan u tunelu Marakane sa ograničenim brojem disciplina, ovoga puta nova atletska dvorana omogućila je najmlađim sportistima, kao i seniorima, da se u potpunosti posvete svojim rezultatima, a roditeljima i publici da uživaju u “kraljici sportova.“

Sama činjenica da se takmičenja ovog tipa organizuju na visokom nivou, ukazuje na još bolje rezulttae u sledećoj godini. To je potvrdio i generalni sekretar AK CZ i organizator mitinga Mladen Gajić:

– AK CZ ima uspešnu godinu iza sebe. Ovaj miting predstavlja uvod u novu sezonu u kojoj očekujemo još bolje rezultate – rekao je Gajić koji nije krio oduševljenje uslovima u kojima se miting održavao:

– Ovaj miting organizuje se od 2014. godine. Tada je organizovan u tunelu sa tri discipline. Izgradnjom ove dvorane stekli su se uslovi da nastupe takmičari svih kategorija u mnogo disciplina. Svaki takmičar može da pokaže svoju disciplinu i posveti se što boljem rezultatu.

Zanimljivo, za ovaj miting može da se kaže i da je međunarodni s obzirom na veliki broj takmičara iz okolnih zemalja.

– Koliko sam upoznat, u petak je bilo prijavljeno oko 850 učesnika, a konačna lista tada nije ni bila završena. Očekujem mnogo, mnogo zadovoljne dece – rekao je direktor ASS Slobodan Branković.

Izvor i foto Telegraf

 

 

Ostavi komentar

Translate »