MILICA DABOVIĆ IZNELA PRLJAV VEŠ: Napila sam se samo zbog Partizana, u reprezentaciji je loša atmosfera!

Doskorašnji kapiten ženske reprezentacije Srbije Milica Dabović otkrila je poprilično loše stvari vezane za boravak u nacionalnom timu.

U razgovoru za televiziju ‘Pink’ odnedavno penzionisana reprezentativka Srbije Milica Dabović iznela je dosta ‘prljavog veša’ iz nacionalnog tima, ali i govorila o svom privatnom životu.

Gotovo neverovatno zvuči njena izjava da je u selekciji Srbije vladala veoma loša atmosfera, posle osvojenog zlata na Eurobasketu, čuvene koreografije na balkonu i nedavno bronze na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

– Bog nam je dao uspeh, ne znam da li smo zaslužile, ali desilo se. Imale smo više sreće nego pameti, možda baš zbog loše atmosfere. Ipak, nisam želela više da plivam u nervozi i opterećenju. Negativna energija mi je mnogo smetala, bila sam razočarana. Reprezentaciju sam do prošle godine smatrala familijom, više ne. Zvala sam dečka Simona svaki dan i molila ga da me vrati. S druge strane, želela sam da osvojimo medalju, da znam da nisam trpela za džabe. Osvojile smo je, nakon toga imala sam još dve utakmice i rekla sam – kraj. Nije to više bilo to, nema te energije i atmosfere. Iskrenost me je koštala puno, ali ja sam čista pred sobom, ničega se ne bojim – izjavila je Milica Dabović

Otkrila je i da je vređaju samo navijači Crvene zvezde, zato što je okoreli partizanovac, iako je i sama u karijeri igrala za Zvezdu.

– Kad stavim sliku, kažu mi: ‘Samo se skidaš, ništa nisi uradila u životu’, pa se zapitam da li znaju da razgovaraju sa mnom – istakla je Milica.

Odlaskom u penziju, kako sama kaže, konačno je zadovoljna svojim životom, jer do sada je živela samo kako joj nalažu treneri, ugovori i tuđa pravila.

– Nikad nisam zapalila cigaru, samo jednom sam se napila od 12 Bejlisa kada smo osvojili trostruku krunu u Partizanu. Bila sam pripita i počela sam da plačem, pa sam rekla da neću više nikad. Saopštili su nam da se klub raspada, da se nema para, iako smo imale sve trofeje. Rečeno nam je da se snađemo i nađemo nove klubove. Drugi su me odvojili od Partizana, niko nije stao uz nas i to me je najviše bolelo – poručila je Milica Dabović.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

0 Thoughts to “MILICA DABOVIĆ IZNELA PRLJAV VEŠ: Napila sam se samo zbog Partizana, u reprezentaciji je loša atmosfera!”

  1. ercov

    E moja Milice kao da nisi rodjena u Srbiji i da ne pripadas ovom nasem narodu kada se tako olako razocaravas i cudis svim tim desavanjima. Mnogo vece srpske glave kroz nasu dugu srpsku istoriju su bile i dan danas su predmet ponizavanja, sikaniranja i satanizovanja od istog tog srpskog naroda.Na zalost,to smo mi.

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: