Malo sutra – Hondina pričica za Meklarenovu laku noć

Hondina ekipa najavljuje efikasne popravke na svom motoru do VN Kanade. Alonso je skeptičan, a Jasuke Hasegava ga ubeđuje u čudesa

Fernando Alonso je tražio strpljenje nakon VN Bahreina! Meklaren je po toj priči već digao ruke od Hondine pogonske jedinice koja ne da kašlje, već umire na svakoj trci. Uprkos tome Jasuke Hasegava, prvi čovek Hondinog motornog odeljenja najavljuje da će se već ove sedmice testirati izmene koje će biti upotrebljene na VN Kanade, 11. juna.
„Sada ćemo u dva dana izvršiti testiranja novih delova. Oni bi trebalo da poprave pouzdanost i snagu Meklarena“, izjavio je Husegava, a čini se da je upravo on skoro pa usamljen u uverenju da Meklarenov „MCL 32“ projekat bolida neće biti najlošije vozilo u dugoj istoriji tima iz Vokinga.
„Ne možemo da čekamo. Honda ima nove, i to odlične ideje, ali to neće biti potpuno nov agregat“, rekao je Husegava, jer reči Fernanda Alonsa opominju Japance da je šali zbilja kraj.
„Nikada se u svom životu nisam trkao sa toliko malo snage u motoru. Nikada pre mi se tako nešto nije desilo“, rekao je Alonso, što donekle demantuje i unosi nevericu u priču da će u Meklarenu sve biti uredu do VN Kanade.

(Foto: Action Images)

Izvor Mozzartsport

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: