Maljković posetio Atletski savez Srbije! (FOTO)

Atletski savez Srbije ugostio predsednika OKS koji je počeo sa posetom sportskih kolektiva po Srbiji

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković posetio je Atletski savez Srbije i obišao atletsku dvoranu u Beogradu.

Tom prilikom predsednik Atletskog saveza Veselin Jevrosimović uručio je zahvalnicu predsedniku OKS za sve što je ova organizacija uradila za atletiku u prethodnom periodu u 2016. godini.

Osim predsednika Maljkovića u poseti ASS, bili su i generalni sekretar OKS Đorđe Višacki kao i član izvršnog odbora OKS Žarko Zečević.

Foto: ASS

Foto: ASS

Predsednik ASS zahvalio se delegaciji na prvoj zvaničnoj poseti Olimpijskog komiteta  Srbije. Tom prilikom svi zajedno su obišli Atletsku dvoranu, a naši gosti nisu krili oduševljenje ovim objektom.

Pre svega želeo bih da se zahvalim na dosadašnjoj saradnji sa menadžmentom Olimpijskog komiteta Srbije i izrazim želju da ubuduće ta saradnja bude na još višem nivou. Smatram da smo mi jedan od saveza koji je najbolje iskoristio program OKS od svih individualnih sportova – rekao je direktor ASS, Branković.

– Danas sam došao ovde u posetu kako bih video uslove u kojima radite i zahvalio vam se na svemu što ste učinili da atletika u Srbiji bude na nivou na kom je u posledjih nekoliko godina. Atletska dvorana zaista izgleda spektakularno. Olimpijska kuća je uvek otvorena za sve vas, i od nas ćete uvek imati veliku podršku – rekao je predsednik OKS, Božidar Maljković.

OKS atletika 3

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: