MALAGURSKI SE POVREDILA: Odbojkašice bruse formu za F6 Gran prija, ali ne mogu bez problema

Sanja Malagurski povredila skočni zglob – ODBOJKAŠICE imaju sjajne uslove u kineskom Čangšuu, ali ne mogu bez problema. Sjajni korektor Sanja Malagurski je na treningu povredila skočni zglob i medicinski tim čini sve da je što pre osposobi za teren, jer 2. avgusta u Nanđingu počinje finalni turnir Gran prija.

  • Sanja sada ne trenira. Trudimo se da je oporavimo što pre moguće, a videćemo kada će se vratiti treninzima i takmičenju. Još nekoliko devojaka se žali na lakše povrede – kaže doktor reprezentacije dr Dejan Aleksandrić.

Srpkinje će u subotu imati generalnu probu sa selekcijom pokrajine Đijansu, prvakom Kine. Naše devojke raduje saznanje da će dvorana biti puna, da će utakmicu prenositi televizija.

  • Zahvalne smo ljudima koji su nam obezbedili boravak ovde. Zaista je sjajno, imamo prave uslove da se pripremimo najbolje što možemo za završni turnir Gran prija. Jako dobro će nam doći duel sa kineskim prvakom. Jedino nam smetaju vrućine, ali pretpostavljamo da je tako i u Nanđingu, tako da ćemo se priviknuti na ono što nas tamo očekuje – naglasila je Brankica Mihajlović.

Srebrne iz Rija se u Nanđing sele 31. jula. U sredu 2. avgusta na startu grupe J igraju sa SAD, a posle dana odmora, 4. će odmeriti snage sa Italijom. U grupi K su: Kina, Brazil i Holandija. Polufinale je 5, a finale 6. avgusta.

ŽIVKOVIĆEVA: IDEMO NA MEDALjU
TEHNIČAR Bojana Živković je prezadovoljna što se pripremaju u Čangšuu:
– Odličan potez je bio da dođemo ovde, da posle Hongkonga ostanemo u istoj vremenskoj zoni i da se priviknemo na ovdašnju klimu. Dobro će nam doći i današnja provera sa selekcijom Đijansku. Na F6 sigurno možemo da medalje, a videćemo kog će sjaja biti.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: