Majk Tajson boksovao posle 15 godina svih osam rundi!

Majk Tajson održao je povratničku borbu protiv Roja Džonsa Džuniora, a egzibicija je prošla bez pobednika!

Na kraju je bilo ipak nerešeno, ali se čini da ljubitelji boksa nisu uskraćeni za spektakl, legende ovog sporta pružile su maksimum, a službenih i zvaničnih sudija nije bilo. Oni koje je WBC angažovao, na kraju su presudili da je nerešeno, što je za ovakvu priliku i egzibicioni karakter možda i najpoštenije.

Tajson je od početka napao u želji da podseti na najblistavije momente karijere, ali je i Džons imao u sebi dovoljno brzine i refleksa taman da to izbegne.

U osam skraćenih rundi, Tajsonu je pripao prvi deo borbe, Džons Džunior je nešto kasnije počeo da koristi Majkov umor da uzvrati.

Bljesnuo je Tajson tek u šestoj rundi kada je udarcem u telo pripretio rivalu, Džons je u sedmoj bio bolji, poslednja runda je pokazala da godine ipak čine svoje. Tajson nije bio zadovoljan što nije uspeo da “patosira” rivala.

Prema bodovanju WBC-ovih poznatih sudija, nije došlo do prevage na nečiju stranu za pobedu, a Tajson je posle meča poručio da je spreman za revanš i da ovo nije njegov povratak samo za jedan meč.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: