Grbić: Očekujem da pružimo najbolju partiju

Očekujem najbolju partiju -Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je da očekuje da njegova ekipa pruži maksimum protiv domaćina Poljske na početku Evropskog prvenstva.

„Očekujem da pružimo najbolju partiju koju u ovom momentu možemo, to bih zaista voleo da uradimo. Zdravi smo i očekujem da ćemo svi biti spremni“, rekao je Grbić u Varšavi.

Srbija će danas od 20.30 na Nacionalnom stadionu igrati protiv domaćina Poljske na otvaranju Evropskog prvenstva.

„Uslovi su jednaki, Poljaci nemaju više vremena od nas da se priviknu na ambijent. Imali smo toliko vremena da momci osete salu i rade neke stvari koje treba da se probaju kada ambijent nije uobičajen“, kazao je Grbić.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević rekao je da ne može da obeća pobedu.

„Svaki put kada obećamo nešto, završi se drugačije. Pre tri godine smo previše razmišljali o ambijentu, a sada moramo da mislimo samo o svojoj igri, ne i spoljnim faktorima“, rekao je Atanasijević.

Srećko Lisinac je kazao da se Srbija polako privikava.

„Nadam se da ćemo pokazati ono za šta smo se spremali, da ćemo to izneti na teren i to će, mislim, biti dovoljno da napravimo dobar rezultat“, kazao je Lisinac.

Nemanja Petrić je rekao da su uslovi bolji nego na svetskom šampionatu pre tri godine.

„Očekujem pravi spektakl“, rekao je Petrić.

Goran Škundrić je istakao da jedva čeka početak takmičenja.

„Već smo igrali ovde, spremni smo u svakom slučaju. Svi smo 100 odsto spremni i jedva čekamo da počne takmičenje“, kazao je Škundrić.

Pored Srbije i Poljske, u Grupi A su još Finska i Estonija.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

One Thought to “Grbić: Očekujem da pružimo najbolju partiju”

  1. […] reprezentacija Srbije na Nacionalnom stadionu igrala protiv domaćina Poljske na otvaranju Evropskog prvenstva. Rezultat: Srbija – Poljska 3:0 (25:22, 25:22, […]

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: