Fudbaleri Srbije dobijaju novog selektora, Obradoviću klupa posle Lalatovića

Mladi dobijaju novog selektora – Buduća mlada reprezentacija na prijateljski meč sa Izraelom 5. juna ići će sa novim kormilarom

Selekcija do 21 godine, na prijateljski meč sa Izraelom (5. juna), putovaće sa novim selektorom – Milanom Obradovićem.

Do nedavno takozvanu mlađu mladu reprezentaciju predvodio je iskusni trenerski vuk Ilija Petkovića, ali u nove pobede talentovani momci ići će bez njega.

Obradović je igračku karijeru počeo 1995. u Radničkom sa Novog Beograda, okončao je u OFK Beogradu 2004. godine. Bio je član mlade i seniorske selekcije SRJ. Trenerski zanat počeo je da peče u prvoligašu Kopru, takođe radio je i kao selektor omladinske reprezentacije.

Nedavno je Obradović figurirao za naslednika Andreja Černišova na poziciji trenera Spartak ŽK, ali se u poslednjem trenutku zahvalio predsedniku Golubova na planiranoj saradnji.

Posle duela sa Izraelcima, 9. juna, u Novom Sadu Orliće očekuje duel sa Grčkom.

Ostaje da se vidi da li će i nakon EP u Poljskoj, mladu selekciju predvoditi Nenad Lalatović ili će naslednik Petkovića, Obradović, nastaviti posao i brinuti se o momcima u kvalifikacijama za šampionat Evrope 2019. godine u Italiji.

Milan Obradović nije juče bio spreman da komentariše novi poslovni zadatak, niti da javnosti saopšti spisak izabranika za mečeve sa Izraelom i Grčkom.

Nije se ni javljao na pozive iz naše redakcije…

Izvor i foto Sportski žurnal

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: