Fudbaler Nemanja Matić u rimejku kultne serije

Nemanja se fenomenalno snašao u ovoj mini ulozi!

U pripremi je nova televizijska serija, radi se o rimejku kultnih „Kamiondžija“, a Tihomir Stanić koji je jedan od glavnih glumaca je istakao da se sjajno slaže sa Nemanjom Matićem i da mu je drago zbog saradnje sa njim.

„Mi snimamo na Ubu već dugo, a Nemanja ne samo da potiče odavde, već je i mnogo učinio za svoj kraj. S druge strane, ja odranije poznajem njegovu porodicu, jer sam i sam vezan za ovaj kraj i poslednjih 15 godina često dolazim ovde i osećam veliku povezanost sa ovdašnjim ljudima“, rekao je Tihomir Stanić za „Blic“.

Matić je pre nekoliko dana objavio fotografiju na Instagramu gde su bili Tihomir Stanić i Nenad Jezdić, uz komentar da mu je bilo drago da je sarađivao sa takvim imenima.

„Nemanja je zaista pravi lokalpatriota i uložio je dosta u njegov rodni kraj, unapredio ga je i pomogao ovde ljudima. Često dolazi ovde i jako je omiljen među sugrađanima, zato smo napravili zanimljivu scenu u kojoj se on specijalno pojavljuje. Mi snimamo na Ubu i okolnim mesnim zajednicama već tri meseca i moram da kažem da smo svuda dočekani srdačno. Pošto je Nemanja trenutno tu, često se viđamo. On je jedan divan mladić“, rekao je Stanić.

Mnogi jedva čekaju da vide Matića u novoj ulozi.

„Nemanja se pojavljuje lično kao gost u seriji i fenomenalno se snašao u ovoj mini-ulozi. On je čovek koji izlazi pred 100.000 navijača, pa mu ovo nije teško palo. Inače je kompletna ličnost i jedna jako kvalitetna osoba. Ponosni smo što nam je verovao i pristao da se pojavi i znamo da će to biti zanimljivo i za publiku“, rekao je Tihomir Stanić.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: