FSS poklonio opremu klubovima iz Topličkog okruga

PROKUPLJE – Fudbalski savez Srbije (FSS) poklonio je danas u Prokuplju sportsku opremu svim klubovima iz opštinskih fudbalskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina.

Ceremoniji u Prokuplju prisustvovali su predsednik FSS Slaviša Kokeza, zamenik generalnog sekretara FSS Jovan Šurbatović, koordinator rada mlađih selekcija FSS Mitar Mrkela i nekadašnji golman državnog tima Ivica Kralj.

„Ovo je nastavak naše akcije, posle Surčina i Lučana, sada je šest opštinskih saveza dobilo vrednu opremu, što je veoma značjno za ovaj deo Srbije. Fudbalski savez nastaviće sa ovim aktivnostima, kao i na razvoju infrastrukture koja predstavlja osnov razvoja fudbala u Srbiji i svakako je jedan od prioriteta u našem radu. Sledeća akcija ovog tipa biće u Grockoj, Mladenovcu, Voždovcu i Novom Beogradu, a krajem novembra selimo se u Vojvodinu“, rekao je Kokeza. saveza dobiti vrednu opremu.

Predsednik FSRIS Novica Tončev nije krio zadovoljstvo zbog poteza čelnih ljudi FSS.

„Istočni region je možda i najsiromašniji u Srbiji, zbog toga smo obradovani ovim činom koji će mnogo značiti klubovima“, rekao je on.

I predsednik Fudbalskog saveza Topličkog okruga Miloš Vasiljević istakao je zahvalnost za veliku pomoć FSS.

„Za Toplicu i šire ovaj dan je nešto posebno, jer za 20 godina nismo imali često priliku da ugostimo ovako visoke goste. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo mogli da ugostimo čelnike FŠ a oprema koju smo dobili predstavlja značajan stimulans za rad mlađih kategorija i seniorskih ekipa u našem okrugu“, poručio je Vasiljević.

Foto/ Tanjug video

Izvor

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: