Incident u Atini, Džikić i nepoznati čovek

Trener Partizana izvinio se za svoj udeo u incidentu u kom je učestvovao i, kako kaže, čovek za kog ne zna u kom svojstvu je bio tu. Pogledajte slike i snimak konferencije.

Još tokom TV prenosa utakmice AEK – Partizan moglo je da se primeti da se u pozadini dogodio incident u kom je učestvovao trener crno-belih Aleksandar Džikić, a to su potom potvrdile i fotografije agencije MN Press.

Međutim, šta se tačno dogodilo ispred ulaska u tunel „Olimpijske dvorane“ u Atini, u kojoj su crno-beli doživeli poraz od deset poena razlike, nije konkretno razjašnjeno ni posle konferencije za medije na kojoj je Džikić, bez da je bio upitan bilo šta, uputio izvinjenje žuto-crnoj košarkaškoj porodici.

„Želim da se izvinim AEK-u, igračima, stručnim štabovima i navijačima za svoj udeo u onome što se dogodilu u četvrtoj četvrtini, ako to možemo nazvati incidentom, mada ne znam da li je to prava reč“, rekao je Džikić, a onda nagovestio šta se otprilike dogodilo, iako ni njemu, a ni srpskoj košarkaškoj javnosti nije poznato ko je čovek s kojim je trener crno-belih imao blagu neprijatnost.

Kao ni u kom svojstvu se pojavio u zaštićenoj zoni…

„Ne znam ko je taj čovek, a na kraju sam prišao i rukovao se s njim, on je ponovo počeo da govori neke stvari, ali to je već na njemu… Žao mi je, nije trebalo tako da reagujem, ali događa se u žaru koji nosi utakmica, a i ja sam takva osoba. Pomalo sam emotivan“, rekao je Džikić i potom grčkim novinarima ponudio materijal iz pripreme utakmice kao dokaz da se u Beogradu, kada je AEK u pitanju, govori u superlativima.

VIDEO PRES KONFERENCIJA

„Kao što znate, imam veliko poštovanje prema ovom timu AEK-a, igračima i stručnom štabu. Ako želite da gledate naše ‘skauting’ izveštaje nećete naći jednu ružnu reč o bilo čemu vezanom za AEK. To je ono što predajem mojim momcima, ako neko ne želi da mi veruje, OK sam s tim. Radim ovo zbog sebe, pre svega“, rekao je Džikić.

Moguće da će nešto više o samom incidentu biti poznato kasnije, kada se crno-beli vrate u Beograd

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: