Evroliga: Panatinaikos čeka Zvezdu

Da su nam ona „srećna vremena“, večeras bismo uz okršaj Panatinaikosa i Crvene zvezde verovatno gledali i „okršaj“ njihovih navijača, koji bi se pesmama i parolama trudili da nadjačaju jedni druge.

Pošto su prekinuli negativan niz i pobedili Himki, izabranici Dejana Radonjića su, sasvim sigurno, silno motivisani da dokažu da se to nije desilo slučajno.

Crvena zvezda i Panatinaikos su stari znanci, njihovo rivalstvo gledamo već nekoliko godina, te možemo reći da se sasvim dobro poznaju i da među njima nema tajni.

Poslednje dve utakmice dobila je upravo ekipa Crvene zvezde, ali uz mnogo muke i neizvesnosti. Sigurni smo da će tako biti i ovog puta i da nas čeka pravi košarkaški spektakl, a i pozicije na tabeli govore isto – gotovo izjednačene ekipe, koje se ove sezone nisu pokazale onako kako su mnogi očekivali, a naročito njihovi navijači.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što ćemo još jednom imati priliku da gledamo i srpskog košarkaša i nekadašnjeg igrača crveno-belih, Nemanju Nedovića, koji se u završnici prethodne utakmice „pošteno“ ispromašivao, ali znamo ko mu to sigurno nije zamerio.

Da li će ovog puta biti motivisaniji protiv svog bivšeg kluba – ostaje da vidimo, ali vredi pomenuti i da nas večeras čeka još nekoliko sjajnih duela.

Himki će na svom terenu igrati protiv Valensije, Bajern i Vladimir Lučić čekaju Efes i Vasu Micića, dok će snage odmeriti i Armani i Barselona.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: