29, February, 2024, Belgrade - The match of the 27th round of the Turkish Airlines Euroleague between KK Partizan Mozzart Bet Belgrade and KK Anadolu Efes Istanbul was played in Stark Arena. Tomislav Mijatovic, trener/coach (BC Anadolu Efes Istanbul). Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages 29, februar, 2024, Beograd - Utakmica 27. kola Turkish Airlines Evrolige izmedju KK Partizan Mozzart Bet Belgrade i KK Anadolu Efes Istanbul odigrana je u Stark Areni. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Hrvatski trener Tomislav Mijatović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Efesom i naredne dve sezone bi trebalo da predvodi turski tim.

Mijatović je ove sezone dobio šansu nakon što je godinama radio u klubu kao pomoćnik, a na kraju je uspeo da stabilizuje ekipu i odvede je do 10. mesta i plej-in pozicije.

Međutim, Efes je iznenađujuće izgubio od Virtusa i ostao bez plej-ofa, pa su mnogi smatrali da je Mijatović propustio svoju šansu.

Ipak, Efes je sada objavio da je sa hrvatskim trenerom postigao dogovor i da će on biti šef stručnog štaba u naredne dve godine.

Sport.org.rs/Telegraf.rs/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »