„Ne moram da podsećam kakva je utakmica bila na stadionu Voždovca, kad smo posle teške muke osvojili bodove. Presrećni smo što sad imamo priliku da igramo na našem terenu i što će naši igrači igrati u kvalitetninm uslovima.

 Daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda i damo našim navijačima kvalitetnu utakmicu bez problema”, rekao je Duljaj na konferenciji za medije. Duljaj će imati probleme oko sastava ekipe, pošto su zbog kartona van stroja Nikola Antić i Bibras Natho. „Imamo dosta igrača koji imaju probleme sa žutim kartonima, zato smo i doveli nove fudbalere, da budemo sportski naoružani za neprijatnosti poput kartona i povreda”. Bojan Kovačević je nedavno pojačao „crno-bele”, a šef stručnog štaba Partizana ga već ima u ozbiljnim planovima.

„Ukoliko sve bude po planu, Kovačević će debitovati za Partizan sutra, vidim ga u startnih 11. Sačekaćemo kraj današnjeg treninga, virus vlada, samo da sve bude kako treba i on će zaigrati”.

Zadovoljan je Duljaj formom ekipe. „Zadovoljan sam kako izgledamo, bez obzira na malo utakmica. Imali smo težak meč protiv Javora na teškom terenu. Igrači Partizana ne traže lakši put do uspeha, već ispravan, a to je da se časno borimo protiv svakog sportskog rivala”, dodao je Duljaj.

 Osvrnuo se trener Partizana i na prošlonedeljnu situaciju iz Ivanjice i razgovor sa sudijom Milanom Ilićem. „Želim javno da se izvinim sudiji Iliću na prošloj utakmici, pitao sam ga da li ima familiju kod kuće. Nije mi dozvolio da završim. Ja sam pogrešio što sam mu spomenuo porodicu, ali moje pitanje je bilo, šta ćeš reći kući da te pitaju kako je bilo?!

Sportonline.rs

Ostavi komentar

Translate »