Dragan Škrbić i Jovica Cvetković se oglasili

Oglasili se Škrbić i Cvetković posle tuče: Samo smo razmenjivali mišljenja

Potpredsednik UO RSS, Dragana Škrbić i selektor Jovica Cvetković demantovali su natpise koji su se pojavili u medijima vezane za sukob u nedelju uveče u Splitu.

Mediji su preneli da je došlo do fizičkog obračuna njih dvojice u hotelu ( za šta postoje očevidci), ali oni tvrde da su se samo malo jače svađali.

– Istina je da je došlo do razgovora posle jučerašnje utakmice sa Švedskom u holu hotela. Razgovor je tekao u povišenom tonu sa moje i strane selektora Cvetkovića kao posledica tenzije zbog svega što se događa na Evropskom prvenstvu.

– Taj verbalni sukob, međutim, ni u jednom trenutku nije prešao granice i nije bilo mogućnosti da pređe u neki fizički obračun. Jutros smo sedeli više od sat vremena i razgovarali o svemu. Kao što poslovica kaže, jutro je pametnije od večeri.

– Razmenili smo mišljenja i ono što smo imali da kažemo, rekli smo uz kafu i jedan normalan razgovor. Ne bi trebalo da se stvara problem tamo gde ne postoji. Ako ih i ima, rešićemo ih u okviru naše organizacije – rekao je Škrbić.

Jovica Cvetković se začudio što se sada piše o tome kad se selekcija bori za plasman:

– Nema nikakvog skandala. Ne vidim uopšte u našem razgovoru nešto što bi na taj način bilo interesantno medijima.

– Ne možemo uvek da pričamo tiho. Neki naš glasan razgovor se po neki put prokomentariše onako kako ne bi trebalo. Sve je u redu što se Škrbe i mene tiče. Razgovarali smo otvoreno o problemima koje imamo. Ne bi trebalo to dizati na nivo skandala.

– Što se to traži u ovom trenutku? Ovde smo da bi zajedno napravili rezultat i pokušali da se domognemo drugog kruga. Iznenađen sam što se tako nešto našlo u medijima.

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: