Đoković: Ima Boga, do jedan ujutru nismo znali da li dolazimo u Madrid

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je iza reprezentacije Srbije veoma stresan i emotivan dan. Orlovi“ su zbog polovičnog učinka u mečevima sa Austrijom i Nemačkom u grupnoj fazi zavisili od drugih rezultata, a u četvrtfinale su ih pogurali Rusi, koji su eliminisali branioca titule Španiju.

Danil Medvedev izjavio je da Đoković treba da ga vodi na večeru, dok je Novak opisao kako su naši reprezentativci dočekali dobre vrsti.

„Jučerašnji dan je bio napet, neizvestan, nismo znali do 1 ujutru da li ćemo dolaziti u Madrid ili ne. Ima Boga što se kaže, zahvalni smo na još jednoj prilici. Nisam bio u ovoj dvorani skoro 15 godina. Lepa dvorana, uslovi su odlični, dobra je energija, motivisani smo i nadamo se najboljem“, istakao je Novak.

On je potom analizirao i sledećeg protivnika – selekciju Kazahstana, sa kojom se Srbija sastaje u sredu u prestonici Španije.

Ekipa koja je verovatno najviše potcenjena na ovom Dejvis kupu. Pobedili su u svojoj grupi. Imaju (Aleksandera) Bublika, izuzetno nezgodan igrač. Igra riskantan tenis, može da bude izuzetno opasan. Gledao sam ga malo, imao je visok nivo tenisa. Neće imati šta da izgubi, ići će na pobedu protiv mene“, rekao je Đoković i dodao:

„(Mihael) Kukuškin je veteran, neko ko je igrao puno i pobeđivao u važnim mečevima. Ima dosta iskustva. Mi imamo podmlađen tim. Videćemo ko će igrati. Imamo razne kombinacije. Ukoliko dođe do dubla, danas smo se malo uigravali, trenirali određene situacije. Imamo pet igrača, razne kombinacije. Radujemo se što ćemo igrati pred publikom. U Inzbruku je bila malo sablasna atmosfera. Nadam se da će doći naši ljudi, koji živeo ovde ili koji mogu da doputuju iz Srbije da nas podrže i da idemo što dalje.“

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: