DEBAKL: Fudbaleri Crvene zvezde završili svoj nastup u Ligi šampiona!

Crvena zvezda završila je večeras svoj nastup u Ligi šampiona pre nego što je on praktično i počeo, ispadanjem u baražnoj utakmici protiv moldavskog Šerifa!

Nikada lošija igra srpskog šampiona u ovoj godini koštala je Zvezdu ispadanjem iz baraža za Ligu šampiona i nekoliko desetina izgubljenih miliona evra!

Loša, čak očajna igra fudbalera Crvene zvezde od samog početka utakmice u Moldaviji, rezultirala je, kao i u Beogradu, naivno primljenim golom od sasvim prosečne ekipe Šerifa, i to u najgore moguće vreme za svaku ekipu – u finišu prvog poluvremena.

Ekipa Dejana Stankovića opet, kao i u prethodnom meču u Beogradu, dugo nije mogla da se povrati iz šoka zbog jeftino primljenog gola.

Stidljiva, na momente čak bojažljiva igra Crvene zvezde, ni izdaleka nije ličila na onaj „atomski“ fudbal Stankovićevih izabranika kojim je pregažen Kairat u utakmici na Marakani.

U drugom poluvremenu, Zvezda je pokušala sve što je mogla, ali bez rezultata.

Crvena zvezda sa prikazanom igrom u dvomeču protiv Šerifa, i pristupom igri koji je u ovom dvomeču protiv Šerifa daleko od profesionalnog, realno gledano, nije ni zaslužila elitno takmičenje poput Lige šampiona…

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: