Čović progovorio o Ivanoviću: Zvezda je mamac za neispunjene snove

„Možda bi se to desilo da se u Zvezdi pitaju Crnogorci“, progovorio prvi čovek srpskog šampiona

Bomba je eksplodirala u Podgorici, detonacija se čula do Beograda. Pojedini crnogorski mediji danas su objavili informaciju da će poznati stručnjak Duško Ivanović u narednoj sezoni predvoditi košarkaše Crvene zvezde umesto Dejana Radonjića.

Odmah se oglasio prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović i između redova demantovao takav rasplet. On jr u izjavi za Blic rekao da bi takav scenario mogao da se desi ako bi se u Crvenoj zvezdi pitali Crnogorci sa raznih portala.
„Izuzetno cenim kompletan košarkaški opus gospodina Duška Ivanovića, i kao igrača i kao trenera. Međutim, ova vest bi bila istinita kada bi se u KK Crvena zvezda pitali i kadrovirali pojedini Crnogorci sa znamenitih njihovih portala i Pobjede Istovremeno, našem velikom sportskom rivalu iz prošle sezone, podgoričkoj Budućnosti, želimo puno sreće u predstojećoj sezoni sa novim konceptom i trenerom. Drago mi je da sve ove glasine koje se pojavljuiju u poslednjih nekoliko dana pokazuju koliko je Crvena zvezda velika i koliki je mamac mnogima u svakom pogledu za njihove neostvarene snove“, rekao je Nebojša Čović.

(Foto Star Sport)

Izvor Mozzartsport

 

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: