Još mali napredak moguć – Srpske odbojkašice protiv SAD otvaraju Fajnal siks 2. avgusta od 9 sati po našem vremenu, dok se dva dana kasnije sastaju sa Italijom u istom terminu

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u kineski grad Čangšu, nedaleko od Šangaja, gde će trenirati do 31. jula pre odlaska na Finalni turnir Gran prija u Nanđingu.

Srbija će na Fajnal siksu, od 2. do 6. avgusta igrati u grupi sa Italijom i SAD, dok su u drugoj Kina, Brazil i Holandija.

Jedna od najboljih srpskih odbojašica Tijana Bošković zadovoljna je dosadašnje urađenim poslom i prvim mestom posle tri vikenda Gran prija, ali ističe da ima prostora za napredak.

– Rezultati pokazuju kako smo se pripremale za završni turnir, sva tri vikenda odradili smo kako treba, osvojili prvo mesto, ali ima mesta za napredak. Svi željno isčekujemo Fajnal siks, grupa nam je jaka, ali sam sigurna da možemo da ih pobedimo – rekla je Bošković.

Njega saigračica Teodora Pusić svrstala je Srbiju među glavne kandidate za osvajanje prvog mesta na završnom turniru.

– Imamo sedam dana da se odmorimo u Kini i ujedno dobro pripremimo. Svaka ekipa koja se plas nije slučajno tu, ali samim našim plasmanom sa prvog mesta svrstava nas među favorite- poručila je Pusić.

Srpske odbojkašice protiv SAD otvaraju turnir 2. avgusta od 9 sati po našem vremenu, dok se dva dana kasnije sastaju sa Italijom u istom terminu.

Plasman u polufinale obezbediće po dve najbolje selekcije iz obe grupe.

Izvor i foto Novosti

Ostavi komentar

Translate »