Zvezdan Terzić: Vratićemo Duśka Tośića u Zvezdu!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, je na konferenciji za medije potvrdio da crveno-beli razmišljaju o povratku Duška Tošića u njihove redove. To je velika želja celog tima i trenera Dejana Stankovića. Zvezdan Terzić je potvrdio da je razgovarao sa Tošićem i da Zvezdi potreban igrač takvih kvaliteta.

„Nije tajna, Duško Tošić je naša velika želja za januarski prelazni rok, potreban nam je i kao igrač i kao ličnost. Razgovorao sam sa Duškom, nedostaju nam levonogi igrači, on nam je potreban i kao igrač i ličnost. Može da igra levog štopera i levog beka, u svakoj formaciji. Rekao sam mu da ne smemo da se takmičimo sa Bešiktašom kada je plata u pitanju, već da nam on treba ovde. Da dođe i da se sprema za novu funkciju. To je velika želja i trenera Dejana Stankovića“, rekao je Terzić na konferenciji za medije.

Tošić je slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa kineskim Gvandžuom R.F, uskoro puni 36 godina, a prvi mandat u Zvezdi odigrao je od 2010. do 2012. godine.

Tokom karijere, srpski fudbaler igrao je za OFK Beograd, Sošo, Verder, Portsmut, Kvins Park Rendžers, Zvezdu, Betis, Gernčlerbiligi, Bešiktaš i Gvangdžu. 

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: