Zvezdan Terzić: Kad profesor bluda vodi Partizan, Zvezdi je lakše da osvaja titule!

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić reagovao je na tvrdnje potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića u kojima on proziva Zvezdu i Terzića.

Glavni operativac crveno-belih dovodi u pitanje lične afinitete Partizanovog funkcionera.Terzić podseća da je „peckanja“ među klubovima uvek bilo, ali da to nikada nije prelazilo granicu dobrog ukusa i ulazilo na teren ličnih odnosa. Sve do sada, kada uvrede na račun onih drugih ne štede ni iz Zvezde, ni iz Partizana.

– Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova. Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa.

– Sve do pojave čuvenog profesora Rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima. Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom.

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju.

– I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija. Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope – navodi se u saopštenju Zvezdana Terzića.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: