Crvena zvezda je jedno pojačanje ocenila veoma pozitivno, ali je pitanje hoće li pronaći pare za otkup njegovog ugovora.
Crvena zvezda je ovog leta dovela veliko broj pojačanja, veći deo njih je došao kao slobodni agenti, dok su dvojica dovedena na pozajmicu. Pablo Mouče je ocenjen kao promašaj i verovatno će klub pokušati da saradnju sa njim prekine u decembru. Sa drugim je stvar totalno drugačija.

Reč je o vezisti Marku Poletanoviću koji se sjajno snašao na stadionu “Rajko Mitić”. Posle početnih evropskih utakmica koje je proveo na klupi, iskoristio je “kikseve” Fibela i pomeranje Le Taleka u zadnju liniju kako bi dokazao da zaslužuje crveno-beli dres. Sada trener Miodrag Božović ozbiljno računa na fudbalera Genka pozajmljenog srpskom šampionu. Da bi mogao i sledeće sezone da računa na njega potrebno je otkupiti ugovor.

Taj posao nije nimalo jednostavan, pošto su Belgijacni stavili klauzulu od 600 hiljada evra. To je mnogo novca za crveno-bele. Ipak, ne i nemoguća misija, jer je slična bila i kada je Aleksandar Katai trebalo da pređe iz Olimpijakosa na naš najveći stadion. Ruku na srce tada se igrač odrekao duga koji tim iz Pireja imao prema njemu, a Poletanović nije u sličnoj situaciji. Sad treba videti koji je sledeći potez uprave Crvene zvezde.

Izvor i foto 

Ostavi komentar

Translate »