Eto nas, samo polako, poručuju iz Crvene zvezde glavnim rivalima na domaćoj sceni. Šampion hoće do kraja da ostane tamo gde mu je i objektivno mesto – na vrhu tabele kako bi mirnije sa visine gledao svoje rivale. Nakon nekoliko pobeda u nizu i blagog posrtanja glavnog rivala, atmosfera u ekipi je danas sasvim drugačija. Na lica igrača se vratio osmeh, mladi trener Vladan Milojević u mnogo opuštenijem tonu nastavlja započeti rad, bez tenzija, nervoze. Mnogo toga se promenilo otkako je prvak ponovo počeo da pobeđuju.


Sada je pred klubom novi zadatak, daleko teži od prethodnih. Crvena zvezda danas gostuje u Ivanjici vrlo dobrom Javoru a odmah već u sredu u vanrednom 28. kolu Zvezda će dočekati IMT.

Pred važan ispit, želju da se do borbe u plej-ofu dođe sa maksimalnim učinkom, što izgleda i neće biti teško, s obzirom na raspored, trener Milojević kaže da je sada svaka utakmica podjednako važna:

– Uvek je lepo igrati u Ivanjici, tamo gde sam počeo trenersku karijeru. Tokom pauze smo se trudili, koliko smo mogli, da održimo visok stepen takmičarskog pogona. Doduše, veliki broj igrača je zbog reprezentativnih obaveza bio odsutan. Sada smo kompletni i u punom kapacitetu dočekujemo utakmicu sa Javorom.

Sportonline.rs

Ostavi komentar

Translate »