Zvezda se vraća u Kombank arenu, na Olimpijakos za 600 dinara

kombank Arena za veliku utakmicu otvara kapije – Košarkaše Crvene zvezde mts u sredu očekuje još jedna velika evropska utakmica, meč 27. kola Evrolige protiv Olimpijakosa iz Pireja

Za duel sa bratskim timom iz Atine vlada veliko interesovanje, a posle 29. decembra i utakmice sa moskovskim CSKA, crveno-beli se vraćaju u najveću srpsku dvoranu „Beogradsku arenu“.

Crvena zvezda obaveštava javnost da će se ulaznice prodavati od ponedeljka od 12 časova u svim poslovnicama Eventima širom Srbije. Ulaznice za meč sa Olimpijakosom prodavaće se po sledećim cenama: tribina – (nivo 400) 600 dinara, tribina A, B, C, D (nivo 200) 1200 dinara, parter B, 4 – (nivo 200) 1100 dinara, loža jug, sever, sezonske lože sve (nivo 200) 1600 dinara…

Ulaz JUG koji je bio zatvoren tokom jeseni i zime 2016. je ponovo u funkciji i biće otvoren za posetioce, kao i tradicionalni ulaz SEVER, dok će ovoga puta biti otvoren i ulaz ISTOK na koji će ulaziti navijači koji će biti smešteni iza koša na navijačkoj tribini.

Kapije dvorane biće otvorene od 16.30 časova, a klub će se kao i uvek oglasiti posebnim saopštenjem oko bezbednosnih protokola i načina ulaska u dvoranu.

Zvezda podseća da je na ime kazni zbog zatvorenih prolaza i bacanja predmeta u teren, već platila 70.500 eura samo u 2017.godini!

Klub je pozvao sve pristalice da ispune najveću Kombank arenu, kako bi tim imao ponovo snažan „vetar u leđa” sa tribina, i pokušao da zabeleži još jednu pobedu koja bi ga približila plasmanu u TOP 8 fazu Evrolige!

Izvor i foto Sportski žurnal

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: