Zvezda proslavila najuspešniju godinu!

Crveno-beli proslavili uspešnu godinu i promovisali kalendar, a trener Dejan Radonjić bio je posebno raspoložen

Košarkaški klub Crvena zvezda svečano se oprostila od 2016. godine koja je jedna od najuspešnijih u istoriji kluba. Crveno-beli su osvojili titulu prvaka Srbije i ABA lige i ušli među 8 ekipa u Evroligi

Na proslavi u hotelu Kraun Playa okupio se veliki broj zvanica a glavne zvezde su bili naravno košarkaši Crvene zvezde i trener Dejan Radonjić.

Svi su bili odlično raspoloženi, a naročito crnogorski stručnjak koji je u jednom trenutku podigao palac i stisnutu pesnicu želeći da pozdravi nekog od gostiju.

Za to vreme sa razglasa se čulo “Zvezda mi je sve”

  • Izazovi slede u novoj godini, branimo trofeje, svi će hteti da nas pobede, ali moramo biti jači od svih. Neophodno je da budemo skromni i oprezni- poručio je Radonjić.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je večeras da je ova godina bila uspešna zahvaljujući velikom naporom svih u klubu i izrazio nadu da će se u narednoj ponoviti dobri rezultati i odbraniti trofeje u ABA lige i prvaka Srbije.

  • Iza naših rezultata stoji rad svih struktura u klubu, od igrača, trenera do zaposlenih, koji su uložili veliki napor. Biće nam potrebna podrska, živimo u ambijentu gde se ne praštaju uspesi, a za to nam je podrška navijača. Polako gradimo rezultate, bez euforije, sa još više rada i međusobnog poverenja – rekao je Čović na novogodišnjem koktelu kluba u hotelu Kraun plaza.

On je svim igračima Zvezde, od mlađih selekcija do prvog tima, poželeo zdravlje u novoj godini.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: