Profimedia

Crveno-beli u četvrtak od 19.30 imaće priliku da odigraju poslednji meč u Evroligi ove sezone. Protivnik je Efes, a Zvezda u Istanbul ide oslabljena.

Tako je bar na otvorenom treningu pred put u Tursku istakao Janis Sferopulos.

  • Topić još uvek nije trenirao, samo je individualno u nekoj meri. Radi na snazi i mišićima. Davidovac je bolestan, videćemo sutra na treningu hoće li igrati. Lazarević se povredio ahilovu tetivu. Sutra na treningu ću videti ko je spreman da igra – otkrio je Sferopulos.

Podsetimo, Zvezda je izgubila sve šanse da se nađe u plej-inu, a Efesu je ovaj meč „biti ili ne biti“. Sa druge strane, eventualna pobeda crveno-belih bila bi veoma važna za Partizan koji čeka kiks Efesa kako bi protiv Valensije mogao da se bori za plej-in. Sferopulos se dotakao i ove situacije:

  • Mi ćemo igrati za nas, nećemo igrati za druge, iako ih respektujemo. Za nas je meč važan, nevezano za druge. Spremni smo za plej-of ABA lige, ali prvo smo fokusirani na meč sa Efesom. Imaju pun roster, sećamo se prve runde, imali su mnogo povreda. Moramo se boriti sa svim snagama, da budemo pametni i pratimo plan. Imaju mnogo kvalitetnih i dobrih igrača koji mogu da te iznenade na mnogo načina. Moramo biti koncetrisani. Znamo da su u dobrom momnentumu, ali ćemo dati sve od sebe.

Za kraj, Sferopulos se dotakao i Treja Tompkinsa:

-On je dostupan za meč sutra, trenirao je opet. Treba mu vremena da vrati ritam utakmica. Sa medicinske tačke je spreman – zaključio je trener Zvezde.

Ostavi komentar

Translate »