Zvezda odustala od Prijovića i Kolarova

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je klub odustao od dovođenja Aleksandra Prijovića i Aleksandra Kolarova.

„Prijović se nije uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski nego i po mnogo osnova. Pokazao je nadobudnost u razgovorima i bila je procena da se ne bi uklopio u svlačionici. I mnogo veći igrači su dolazili u Crvenu zvezdu, pa su pokazali poštovanje prema klubu, želju i strast. Kod njega to nismo prepoznali i odustali smo”, rekao je Terzić novinarima na početku priprema, prenosi SIA.

Zvezda je želela da dovede i Aleksandra Kolarova, a Terzić je rekao da je razgovarao sa njim.

„Nije realno da se vrati. Imao je operaciju diskus hernije, juče je bio na kontroli u Milanu. Nama treba Kolarov u kvalifikacijama potpuno spreman, on nije mogao da se pojavi na pripremama i za sada se od toga odustalo”, naveo je on.

Terzić je rekao i da je Nenad Krstičić izrazio želju da se vrati, ali da nijedan evropski klub ne plaća obeštećenje za 31-godišnjeg igrača, pa neće ni Crvena zvezda.

„Ostavio je izvanredan utisak i dobrodošao je, ako nađe zajednički jezik sa rukovodstvom AEK-a”, naveo je Terzić.

Upitan da li ima zanimljivog igrača u Super ligi Srbije, Terzić je odgovorio da nema i da je „sve što je kvalitetno u Srbiji Zvezda pokupi pre nego što igrač dođe do seniorskog fudbala”.

„Interesuje nas mladi Petar Stanić iz Železničara iz Pančeva, mislim da ćemo završiti njegov dolazak u narednih nekoliko dana”, naveo je Terzić.

On je rekao da su ciljevi za predstojeću sezonu plasman u Ligu šampiona i osvajanje titule i da je veoma važno to što je ekipa iz prethodne sezone ostala na okupu.

„Poželeo sam igračima uspešnu sezonu, zdravlje, predočili smo im obaveze i ciljeve, uz podsećanje da Crvena zvezda uvek podiže lestvicu. Zna se koja su očekivanja, Liga šampiona, osvajanje šampionske titule i to oni znaju. Nema ovde novih igrača, svi su prošli kroz sastanke i ovakve pripreme. Znaju da nije lako igrati u Zvezdi, da je lako svako bi bio na njihovim mestima”, rekao je Terzić na početku priprema za novu sezonu.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: