Zvezda na Kipru protiv Ararata za Ligu Evrope (19.00, RTS1, Arena 1)

Fudbaleri šampiona Srbije na Kipru (četvrtak, 19.00, RTS 1, Arena 1) biju bitku protiv Ararata za plasman u grupnu fazu Lige Evrope


Duel je trebalo da se odigra u Jerevani, ali zbog rata u  Nagorno-Karabahu UEFA je odlučila da ipak Kipar ugosti dve ekipe.

Tim Dejana Stankovića je favorit, ali će to morati da potvrdi na terenu. Očekivali su mnogi da će Mateo Garsija biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću, ali on prelazi u Aris, povređen je Ričmond Boaći, suspendovan Seku Sanogo, odnosno Dušan Jovančić i Veljko Simić na koje se ne računa.

ARARAT – CRVENA ZVEZDA 19.00 (RTS1, ARENA 1)

Stadion: GSP Kapacitet: 22.859 Sudija: Tasos Sidiropulos (Grčka)

ARARAT: Čupić, Alemao, Meneses, Vakulenko, Humanes, Sanogo, Šahinijan, Gufran, Narsing, Duarete, Martinez.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Petrović, Ben, Kanga, Ivanić, Katai, Falčineli.

Očekuje se da će odbrana zaigrati u najjačem sastavu. Ispred kapitena Milana Borjana biće prepoznatljiva „četvorka“ za Evropu – Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović i Milan Rodić.

Na mestu zadnjeg veznog šansu će verovatno dobiti Njegoš Petrović, pa ga čeka veliki izazov. Na mestima malo ofanzivnijih vezni igrača očekuju se Mirko Ivanić i Gelor Kanga, na krilima ne bi trebalo da bude iznenađenja. Aleksandar Katai i El-Fardu Ben. Napad će predvoditi Dijego Falčineli. Bio je tragičar protiv Omonije pošto je promašio penal, sada ima šansu za iskupljenje. Ukoliko uspe u tome zauvek će kupiti „delije“, u suprotnom… Pa, niko mu ne bi bio u koži.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: