Zvezda – Karpoš, novi termin

Duel crveno-belih i makedonskog predstavnika pomeren za dan kasnije nego što je prvobitno predviđeno.

Novi format Evrolige prilično je opteretio najbolje evropske klubove utakmicama, pa je povremeno potrebno i „tumbanje“ u rasporedu, odnosno pomeranje nekih mečeva u domaćim prvenstvima. U slučaju Crvene zvezde mts, u regionalnoj ABA ligi.

Crveno-beli su se dogovorili sa makedonskim klubom i predstanicima takmičenja da se njihov duel 10. kola umesto u nedelju (20. novembra) igra u ponedeljak, od 18 časova u hali Aleksandar Nikolić.

„Prenatrpan kalendar morao je da donese i određene izmene. Crveno-beli košarkaši imaju tri meča u periodu od sedam dana, a na tom putu će morati da prevale ogromnu kilometražu na relaciji Beograd-Moskva-Kazanj-Moskva-Zagreb-Bamberg-Beograd. S toga, termin odigravanja meča sa ekipom Karpoš Sokoli pomeren je za jedan dan pa će se umesto prvobitnog termina 20. novembra od 18 časova, Zvezda i Makedonci sastati u ponedeljak 21. novembra od 18 časova. Treba istaći da će košarkaši Crvene zvezde mts samo tri dana kasnije igrati meč u Istanbulu protiv Anadolu Efesa“, navodi se u saopštenju kluba.

Zvezda je, takođe, objavila da će evroligaški deul sa Emporio Armanijem, biti odigran u Kombank Areni u četvrtak, 17. novembra, od 19 časova.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: