Zvezda hoće Tošića, na Boaćija ne računa?

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je na početku priprema da klub želi svog nekadašnjeg igrača i reprezentativca Duška Tošića i da se čeka njegov odgovor, kao i to da Ričmond Boaći definitivno odlazi iz najtrofejnijeg srpskog kluba.

Zvezda je na početku priprema imala 31 igrača na raspolaganju, a razmišlja i o dovođenju novih, kao i o prodaji.

Mrkela, Stanković i Terzić rade na dovođenju pojačanja

„Što se Tošića tiče, njega znam iz omladinskih dana, još iz OFK Beograda. Odličan fudbaler i čovek i neko kome su vrata Crvene zvezde uvek otvorena. Obavili smo razgovore s njim, on je trenutno u inostranstvu i čekamo da se vrati i izjasni“, rekao je Mrkela na početku priprema za prolećni deo sezone.

On je dodao da nije realan povratak Marka Marina, kao i da Boaćiju neće biti ponuđen novi ugovor.

„Zahvalni smo na svemu što je uradio u Zvezdi. Imao je mnogo zasluga za uspehe koje smo postigli prethodnih godina, ali je procena i sa naše i sa njegove strane da je bolje da karijeru nastavi u nekom drugom klubu. Imamo konkretne ponude za neke naše igrače, tako da ćemo u narednim danima utvrditi da li su to ponude koje nas zadovoljavaju“, rekao je Mrkela.

Mrkela je istakao i da očekuje da se pojačanje iz Intera Aksel Bakajoko uklopi u ekipu.

Takođe, naveo je da se nada dogovoru i da će Seku Sanogo, koji je na pozajmici, potpisati ugovor sa Zvezdom.

Sportski direktnor crveno-belih se osvrnuo i na ciljeve za prolećni deo sezone.

„Želimo da osvojimo četvrtu uzastopnu titulu i cilj nam je da se u dvomeču s Milanom predstavimo u najboljem mogućem svetlu. Igramo protiv favorita, ali trudićemo se da im pomrsimo račune, jer smo kroz istoriju to znali da radimo“, istakao je Mrkela.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: